Koti

3 asiaa, jotka tekevät talostasi naapuruston puolueen pääkaupungin

0

Jokaisessa kaupunginosassa on juhkapääkaupunki, jossa ihmiset kokoontuvat pitämään hauskaa. Onko talosi naapurustosi puolueen pääkaupunki? Jos näin ei ole, sinun pitäisi tehdä siitä yksi, koska se voi parantaa huomattavasti sosiaalista asemaansa naapureidesi keskuudessa. Ja siitä on kyse, eikö olekin? Sinun on tehtävä muutama sijoitus tavoitteesi saavuttamiseksi. Loppujen lopuksi ei ole voittoa ilman uhrauksia eikä ystäviä ilman rahaa. Tässä on 3 asiaa, jotka tekevät talostasi naapuruston pääkaupungin:
Pelihuone
Kaveri tarvitsee pelihuoneen ystäviensä isännöimiseksi. Siellä he voivat katsella tärkeitä pelejä tai pelata Xboxilla. Jos sinulla on varahuone, jota ei käytetä, voit tehdä siitä pelihuoneen. Luota minuun, että se on täysin sen arvoista. Jokainen tarvitsee oman henkilökohtaisen tilansa, ja voit jakaa tämän tilan ystäviesi kanssa, kun he tulevat kotiisi. Voit jopa hankkia biljardipöydän tai pelata pöytätennistä. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Tarvitset vain huoneen.
BBQ-grilli
Mitä ihmiset tekevät kesällä? He isännöivät BBQ-juhlia. Koko naapurusto kokoontuu pitämään hauskaa. Grillimestari on tärkein henkilö tässä tapahtumassa, ja olen varma, että haluat kyseisen henkilön olevan sinä. Hanki oma grilli ja isännöi oma juhlasi. Se on ehdottomasti parempi kuin seistä sivussa ja katsella, kuinka muut ihmiset ottavat kaiken kunnian. Jos olet kaveri, sinun on pystyttävä käsittelemään grilliä. Se on osa mieskoodia. Etkö halua jonkun näyttävän sinua omassa juhlassasi, vai mitä?
Kylpylä
Olemme jo puhuneet kavereista, joten keskitymme nyt naisiin. Naiset haluavat käydä kylpylässä, me kaikki tiedämme sen. Rahapoliittiset rajoitteet estävät kuitenkin tämän pakenemisen. Kannettavan kylpylän ostaminen antaa sinulle spa-oikeudet milloin haluat. Talon nainen voi kutsua ystävänsä nauttimaan tästä ylellisyydestä. He voivat viettää koko päivän porealtaassa siemaillen viiniä ja keskustellen. Raskaan työpäivän jälkeen ei ole mitään parempaa kuin päästä kylpytynnyriin henkisen väsymyksen voittamiseksi. Joten sijoittaminen kannettavaan kylpylään on sijoitus hyvinvointiin.
Olen jakanut teille joitain asioita, jotka voivat tehdä talostanne naapuruston pääkaupungin. On aika toteuttaa nämä asiat ja järjestää pieni tapaaminen perheen ja ystävien kanssa. Ja jos tunnet olevasi erityisen antelias, voit kutsua myös naapurit. Pian talosi on kaupungin keskustelu, ja kaikki haluavat hengailla siellä. Sitä useimmat ihmiset haluavat. He haluavat, että heidän kodinsa on kadehdittu naapurustossa, ja jos noudatat mitä olen kertonut sinulle täällä, saat mitä useimmat ihmiset haluavat. Voit kiittää minua myöhemmin, kun toiveesi on toteutunut ja talosi houkuttelee ihmisiä kuin koi liekkiin.

Megan Lee

Huippu teknologiavinkkejä hieman OCD: lle

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.