Koti

5 upeaa sovellusta keittiön uudistamiseen

0

Keittiö on yksi kodin uusituimmista alueista. Monet kodinomistajat pitävät sitä suosikkialueena talossa, ja siksi ei ole ihme, miksi he viettävät niin paljon aikaa sen kaunistamiseen ja parantamiseen. Ehkä haluat antaa keittiöllesi uuden ilmeen pian? Onko sinulla vaikeuksia ajatella hyviä ideoita? No, voit aina hankkia älypuhelimesi ja ladata seuraavat sovellukset auttamaan sinua!
Keittiö ja kylpy kanava
Keittiö ja kylpy -kanava on pakollinen sovellus kaikille, jotka aikovat remontoida keittiönsä pian. Tämä sovellus yhdistää sinut periaatteessa lukuisiin ammattilaisiin, jotka ovat erikoistuneet paitsi keittiön uudistamiseen myös kylpyhuoneen uudistamiseen. Keittiö ja kylpy kanava -sovelluksessa on tietokanta, johon kuuluu yli viisituhatta remontin asiantuntijaa. Etsi lähelläsi olevat ja pyydä heiltä mielipidettä. Tämä sovellus on muuten ilmainen!
Kauniit keittiöt
Toinen hyvä ladattava sovellus on Kauniit keittiöt -sovellus. Jos sinulla on vaikea löytää hyviä suunnittelutyylejä tai jopa malleja, sinun tarvitsee vain tarkastella kauniita valokuvia tässä sovelluksessa. Rakastatpa tämän sovelluksen kaikkia valokuvia riippumatta siitä, maistutko moderneista tai perinteisistä järjestelmistä. Monet lataajat ovat tarkastelleet sitä positiivisesti. Se myydään yleensä hintaan 2,99 dollaria, mutta on aikoja, jolloin se myydään ja saat sen vain hintaan 0,99 dollaria.
Keittiön uusimisideoita
Myös toinen sovellus, jonka voit tarkistaa, on Keittiön uusintaideoita. Se sisältää yli sata keittiön uudistamisideoita, jotka voit harkita. Jos sydämessäsi on tiettyjä valokuvia, voit aina ladata ne puhelimeesi. Tai mikä vielä parempaa, voit lähettää ne suoraan sähköpostiisi. Kuvat ovat teräväpiirtona, joten odota niitä korkealaatuisina. Rajoitetun ajan se on ilmainen, joten lataa se niin pian kuin mahdollista. Sitä voivat käyttää iPhonen, iTouchin ja iPadin käyttäjät.
HGTV-keittiön suunnittelu
Mukana on myös HGTV Kitchen Design, joka on erittäin helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain valita asettelu ja sitten voit vetää siihen kaapit, lattiat ja laitteet vapaasti. Suosituimpia laitemerkkejä on saatavana sekä yli kaksisataa erilaista kaappityyliä. Kun suunnittelu on valmis, voit käydä sen läpi 3D-muodossa. Kuvittele, että voit tarkastella keittiön suunnittelua 3D-muodossa.
EZ-keittiö
Tämä sovellus voi olla kätevä, jos olet koskaan ajatellut keksimään keittiön suunnitteluideoita bussissa tai jopa sängyssä. Voit yksinkertaisesti käyttää iPodia, iPadia tai iPhonea tekemään keittiömalleja edestä. Kun olet tyytyväinen muotoiluusi, voit lähettää sen sähköpostiisi. Voit jopa jakaa suunnittelusi sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Twitter tai jopa Google Plus. Sovelluksen sisäisiä ostoksia on saatavilla, jos tarvitset lisää grafiikkaa sisällyttääksesi suunnitteluasi.

Megan Lee

Onko lentoasemilla pysäköintihalleja?

Previous article

6 välttämätöntä iPad-sovellusta toimitusjohtajalle

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.