Teknologia

6 välttämätöntä iPad-sovellusta toimitusjohtajalle

0

Yritystoiminta ei ole helppoa, eikä työ koskaan näytä pysähtyvän edes matkustaessasi. IPadin kaltaiset mobiililaitteet voivat osoittautua toimitusjohtajan parhaaksi ystäväksi, kunhan heillä on oikeat sovellukset asennettuna. Tässä on 6 välttämätöntä tuottavuutta parantavaa iPad-tyynyä, jotka voivat auttaa toimitusjohtajaa pysymään pelin kärjessä, vaikka lentäisi ympäri maata yksityisellä lentokoneella.
Laatikko
Pilvivarastointi ja tietojenkäsittely ovat mullistaneet liiketoimintatapamme, eikä yksikään itsekunnioittava liikemies jää kiinni ilman iPadin pilvivarastosovellusta. Vaikka Dropbox on mainostettu suosituimmaksi pilvivarastopalveluksi, se on hieno vain säännölliseen käyttöön. Yrityskäyttäjiä palvelee paremmin erityisesti yrityksille suunniteltu pilvivarastopalvelu Box, joka tarjoaa 10 Gt ilmaista tallennustilaa jokaiselle tilille.
Videokortti
Konferenssit ja tapaamiset ovat loistava paikka tavata alan johtajia, luoda uusia yhteyksiä, päivittää vanhoja yhteyksiä ja jopa tutkia lahjakkuuksia. Aiemmin tämä tarkoitti yleensä päätyä käyntikorttien kasaan, hyvällä mahdollisuudella, että tärkeät kadotetaan jonnekin kasaan. CamCard varmistaa, että iPad on ainoa laite, jonka tarvitset päästä eroon käyntikorteista. Skannaa käyntikortit iPadin kameralla ja anna sovelluksen poimia kaikki tärkeät tiedot ja lajitella yhteystiedoissasi olevat tiedot.
Siirrettävät asiakirjat
Kun on kyse toimivista iOS-sovelluksista, Documents To Go on siellä parhaiden kanssa. Sovellus tekee iPadistasi olennaisesti MS Office -voiman. Voit avata, tarkastella ja muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja varmistaen, että sinun ei tarvitse lopettaa työskentelyä vain liikkeellä ollessasi. Sovellus toimii myös erittäin kykenevänä PDF-lukijana.
HelloSign
Vaikka olemme 2000-luvulla, jotkut vanhat liiketoimintatavat ovat siirtyneet, mukaan lukien tarve allekirjoittaa tärkeät asiakirjat. Entä jos joudut lähettämään allekirjoitettuja asiakirjoja etkä voi käyttää faksia? HelloSignin avulla voit skannata asiakirjan, voit allekirjoittaa sen sormellasi ja kosketusnäytölläsi ja lähettää sen sitten toimistoon. HelloSign-sovelluksen avulla voit myös päästä eroon muista vähemmän hyödyllisistä asiakirjojen skannaussovelluksista.
PDF-lukija
Pitkät lennot ovat loistava aika saada aikaan vuotuiset ja neljännesvuosittaiset raportit. Useimmat yritysraportit tallennetaan ja jaetaan yleensä PDF-muodossa. Vaikka Documents To Go on hyvä PDF-lukija, se ei tarjoa paljon muuta. PDF Reader -sovelluksen avulla käyttäjät voivat katsella PDF-tiedostoja laadukkaasti, tehdä merkintöjä ja tehdä muistiinpanoja. Voit myös skannata asiakirjoja iPad-kameralla ja muuntaa ne PDF-muotoon sovelluksen avulla.
Roambi Analytics
Kukaan ei tykkää kaataa kasan dataa ja yrittää ymmärtää sitä, varsinkin kun sinulla ei ole tietokonetta ja tarvittavaa ohjelmistoa. Täällä Roambi Analytics osoittautuu voittajaksi. Sovelluksen avulla voit syöttää kaikki tiedot ja muuntaa kaavioiksi ja visualisoinneiksi, joiden avulla voit ymmärtää kaikki käsillä olevat tiedot.

Megan Lee

5 upeaa sovellusta keittiön uudistamiseen

Previous article

Kuinka saada oivalluksia vedonlyönnistä sovinnollisella tavalla

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologia