Teknologia

Huippu teknologiavinkkejä hieman OCD: lle

0

Todellinen OCD ei ole naurettava asia, ja se voi olla erittäin haitallista ihmisen elämälle. Kuitenkin “pieni” tyyppi OCD, että monet meistä jakavat on toinen tarina kokonaan. Tämä kuvaa taipumustamme pitää kuvan kehysten oikaisemisesta ystäviemme taloissa ja järjestää kaikki DV-levyt aakkosjärjestykseen. Se on syyllinen ilo, mutta se tuntuu hyvältä …
Ja hyvä uutinen on, että nyt on helpompaa kuin koskaan ennen antaa meille OCD-puolemme. Miksi? Koska tekniikka on nyt täysin läsnä. Ja tekniikassa on kyse tietojen järjestämisestä ja luokittelusta. Jos haluat hemmotella sinua edelleen laitteiden käytön kautta, lue ja katsomme joitain parhaita sovelluksia, gadgeteja ja temppuja niille, joilla on vähäinen OCD-taipumus.
Excel
Tietysti ohjelmisto kaikille OCD: lle on aina Excel – tai mikä tahansa muu taulukkolaskentaohjelma. Tämä on ohjelmisto, jonka avulla voit järjestää mitä tahansa loogisella tavalla, jotta niitä on helppo hakea ja käsitellä. Voit laittaa kaikki yhteystietosi tänne, voit järjestää kirjanpidon, voit budjetoida lomaa, suunnitella häät … jos todella tunnet tarvetta hemmotella, voit jopa yrittää luoda viitteen ympärille sinun kotisi. Entä listaa mistä löydät jokaisen DVD: n viitejärjestelmän kanssa?
Kannettavat skannerit
Kannettavat skannerit toimivat eri tavalla kuin tasoskannerit, koska niiden avulla voit syöttää asiakirjoja syötteen kautta, joka on samanlainen kuin mitä saisit tulostimelle paperille. Vielä parempaa, nämä käyttävät myös optista merkintunnistusta (OCR) skannaamaan ja käsittelemään jokaisen asiakirjan kaiken tekstin. Pohjimmiltaan tämä voi muuttaa käsinkirjoitetun muistiinpanon tai jopa sivun lehdestä muokattavaksi asiakirjaksi, joka voidaan avata Wordissa tai muussa tekstinkäsittelyohjelmistossa. Tämä tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti skannata joukon asiakirjoja skanneriin yhdellä kertaa ja järjestää ne sitten automaattisesti erillisiin kansioihin lennossa.
Gmail-tunnisteet
Gmail on äskettäin lisännyt useita ominaisuuksia, jotka todella rauhoittavat lievästi OCD: tä. Parhaan joukossa on kyky lisätä tarroja sähköposteihin, mikä tarkoittaa, että voit järjestää asioita ystävien ja perheen viesteiksi, työhön, kuitteihin jne. Jne. Gmailissa voi käyttää monia muita ominaisuuksia, kuten luokkia joiden avulla voit lajitella tavarat automaattisesti niiden saapuessa ja pitää postilaatikkosi kauniina ja puhtaana.
Pilvi
Pilvipalvelut ovat tuskin erityisiä sovelluksia tai vempaimia, ja silti se voi olla erittäin arvokas työkalu järjestää elämäsi tekniikan avulla. Pilvin paras ominaisuus on sen kyky synkronoida kaikki eri laitteesi ja jakaa tietoja niiden välillä ja välillä. Asiat, kuten esimerkiksi BlueStacks, joiden avulla voit asentaa kaikki samat Android-sovellukset suoraan tietokoneellesi, tai DropBox, joiden avulla voit tallentaa tiedoston ja käyttää sitä miltä tahansa laitteelta, voivat auttaa sinua saamaan mielenrauhan, että tiedostosi ovat missä tahansa. aina.
Robottipölynimurit
Teknologia ei pelkästään pidä tietoja puhtaana ja järjestäytyneenä … se voi myös auttaa pitämään kodin järjestyksessä esimerkiksi robottipölynimureilla, jotka matkustavat automaattisesti kotisi ympäri ja imevät pölyä ja likaa. Jos olet sellainen henkilö, joka stressaantuu, koska lattialla on täplä pölyä, robottipölynimuri on sinulle!
Joten sinulla on se. Olet järjestänyt viinisi <a href=”http://www.rosehillwinecellars.com/wine-racks?zenid=6dj4jm06i5bifel8s82amt6c85″> viinitelineisiin </a> ja DVD-levyt ovat aakkosjärjestyksessä … miksi et aloita järjestää viiniäsi tekniikka liian näillä vinkeillä?
Kirjoittaja Bio:
Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoitus, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Megan Lee

3 asiaa, jotka tekevät talostasi naapuruston puolueen pääkaupungin

Previous article

SeaTac Airport: parhaat vinkit pysäköintiin

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologia