Teknologia

Haluatko parantaa arkielämääsi helposti? Tsekkaa nämä vimpaimet ja sovellukset!

0

Nykyajan ihmisen kotoa, repusta ja taskusta löytyy vaikka minkänäköisiä vempeleitä. Ensimmäinen listalla on tietenkin älypuhelin, joka on täynnä päivittäistä elämää helpottavia sovelluksia ja toimintoja. Puhelinten kehittyessä ja vaatimusten kasvaessa markkinoille on ilmestynyt monenlaisia uudenlaisia sovelluksia ja laitteita, joiden tarkoitus on parantaa arjen laatua.

Ehkä olet kuullut jo osasta niistä tai sitten kaikki niistä ovat sinulle uusia tuttavuuksia. Oli asianlaita mikä tahansa, olemme koonneet sinulle oppaan 2020-luvun modernin ihmisen arjen tärkeimmistä vimpaimista ja sovelluksista. Sinun työksesi jää vain kauppaan tai sovelluskauppaan suuntaaminen.

Inhottaako ympäröivä hälinä ja melu?

Työpaikalla, työmatkalla tai kotona voit joutua kuuntelemaan paljon taustahälinää ja jopa melua. Se voi johtua muiden keskusteluista, liikenteen tai television äänistä tai mistä vain, joka tuntuu sinulta epämiellyttävältä ja vaikeuttaa keskittymistä.

Unsplash

Ehkä haluat lukea rauhassa kirjaa tai keskittyä työtehtäviin, mutta ympäröivä helinä estää sen. Tällöin paras ostos sinulle on vastamelukuulokkeet. Ne estävät sinua ympäröivien äänien pääsyn korvaasi tuottamalla vastakkaisessa vaiheessa olevan äänen, joka taasen kumoaa häiritsevän melun ja voit keskittyä tekemiseesi.

Etsitkö uudenlaista viihdettä?

Oletko kyllästynyt katsomaan vanhoja televisiosarjoja ja elokuvia kerta toisensa jälkeen eikä suoratoistopalveluista löydy enää mitään uutta ja kiinnostavaa? Voit ilahtua huomatessasi, kuinka viihdyttävä laite sinulta löytyy jo valmiiksi taskustasi: nimittäin puhelin!

Voit esimerkiksi muuttaa hiljaiset hetket viihteeksi lataamalla puhelimellesi Instant buttons -sovelluksen. Sen nappuloita painamalla pystyt tuottamaan mitä hauskempia ääniefektejä, jotka sisältävät muun muassa legendaarisen pieruäänen. Faceswap-sovelluksella taasen voit vaihtaa kaverien naamoja kuvissa ja muodostaa uskomattomia kombinaatioita.

Unsplash

Puhelin on yhtä lailla oiva pelikone. Voit pelata mitä tahansa alan kuuminta mobiilipeliä tai rahapelejä. Jos rahapelit, kuten NetBet kolikkopelit, eivät ole sinulle tuttuja, voit tutustua niihin ilmaiseksi rahapelisivustojen demoversioissa ja vasta sitten kokeilla onneasi oikealla rahalla. Et tarvitse sitä varten edes sovellusta!

Onko tällä viikolla taas siivousvuorosi?

Siivouspäivä on taatusti viikon stressaavin ajankohta. Onneksi nykyajan teknologia on tehnyt sen helpoksi. Robotti-imurien suosio on nimittäin ennätystasolla! Tarjolla on kymmeniä malleja halvoista perusmalleista moppaaviin ja tehokkaampiin premium-imureihin, jotka sopivat jopa koiraperheisiin.

Robotti-imurin voi asentaa imuroimaan vaikka päivittäin kun olet töissä tai muuten vain poissa kotoa. Moppaustoiminto vie pois viimeisetkin pölyt lattioilta, joten sinulle jää vain pölyjen pyyhintä ja kylppärien siivous. Tuntien imurointimaratoni vaihtuu leppoisaan hetkeen kotisohvalla, sillä kotisi pysyy siistimpänä yllättävän helposti.

Milloin olet viimeksi tarkkaillut untasi?

Hyvät yöunet ovat arjen jaksamisen ja yleisen hyvinvoinnin perusta. Et kuitenkaan taatusti osaa sanoa tarkasti, miten hyvin nukut öisin ilman sitä tukevaa tietoa. Tänä päivänä voit helposti tarkkailla yöuntasi ja unenlaatuasi aktiivisuusrannekkeiden tai älykellojen avulla.

Kun pidät sen päällä yön ajan se mittaa untasi kiihtyvyysmittarilla eli samalla mittarilla, joka mittaa askeleesi. Yölliset liikehtelysi kertovat, miten laadukkaasti nukut ja samalla kuinka paljon. Toinen tapa mitata unta on syke.

Sykkeen vaihteluilla yön aikana älykello tai aktiivisuusranneke pystyy kartoittamaan sen, kuinka kauan nukuit makeinta REM-unta. Nimittäin nukahtaessasi sykkeesi laskee, mutta se taas nousee, kun siirryt unen REM-vaiheeseen. Vaikka kumpikin tapa eivät ole sataprosenttisen tarkkoja, voit saada ainakin osviittaa siihen, miten hyvin nukut yösi.

Vertaile ennen ostamista

Nyt kun olet oppinut uusimmista arjen vimpaimista, voit miettiä, mikä niistä sopii itsellesi parhaiten. Vertaile aina tarjontaa ennen kuin ostat jotain uutta. Netti on täynnä tietoa kaikista ylläolevista elektroniikasta ja tuotteista, joten hyödynnä saatavilla olevia vertailuja. Sen jälkeen olet valmis päivittämään itsesi uudelle vuosikymmenelle!

 

Megan Lee

Kuinka saada oivalluksia vedonlyönnistä sovinnollisella tavalla

Previous article

Mikä on paras nettikasino elokuussa vuonna 2021?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologia