Teknologia

5 terveyssovellusta, jotka vievät sinut kädestä ja antavat sinulle haluamasi tulokset

0

Riippumatta siitä, mitä teet elämäsi kanssa, sinun on aina pyrittävä huolehtimaan terveydestäsi. Sinun on tiedettävä, miten pitää huolta kehostasi, ja aion näyttää sinulle 5 upeaa sovellusta, jotka voivat viedä sinut kädestä ja antaa sinulle haluamasi tulokset.

Päänsäryn päiväkirja

Oletteko yksi niistä epäonnisista ihmisistä, joille aiheutuu päänsärkyä enemmän kuin keskimäärin? Ne eivät ehkä ilmesty vain tyhjästä, ja jotkut tekemäsi asiat saattavat aiheuttaa niiden tapahtumisen useammin. Päänsäryn päiväkirja antaa sinun pitää muistiinpanon joka kerta, kun saat kipeän pään, ja voit sisällyttää paljon asioita, kuten mitä teit sillä hetkellä. Muutaman viikon tai kuukauden aikana saatat alkaa nähdä mallin syntyvän ja se voi auttaa sinua hallitsemaan heitä eteenpäin.

Suorituskyky venyttely

Vanhetessasi alat ymmärtää, että kehostasi tulee jäykempi kuin koskaan ennen, eikä tämä ole hyvä terveydellesi tai elämällesi yleensä. Oletan, ettet tiedä kuinka venyttää oikein, koska paljon on muuttunut tapamme käsitellä sitä näinä päivinä, mutta vaikka tiedät mitä tehdä tämä sovellus auttaa silti antamalla sinulle motivaation aloittaa venyttely säännöllisesti . Kun olet tehnyt sen useita viikkoja, alat tuntea vaikutuksia ja kehosi alkaa löystyä.

GotoAid

Voit milloin tahansa löytää itsesi keskellä lääketieteellistä hätätilannetta ja jos sinulla ei ole aavistustakaan, mitä tehdä, saatat jäätyä. Se ei auta henkilöä riippuen sinusta, kun hänen on odotettava, kunnes joku soittaa ja ambulanssi, ja sitten heidän on odotettava sen saapumista. Jos haluat oppia toimimaan kaikissa hätätilanteissa, sinun on ladattava GotoAid ja se selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää pelastaaksesi jonkun hengen.

Hehku

Vaikka tämä sovellus on suunniteltu naisille, se auttaa silti myös miehiä, jos he yrittävät saada lapsia. Se on täydellinen tapa naisilla seurata ovulaatiopäivää, joten he tietävät, minkä kuukauden päivän he todennäköisimmin tulevat raskaaksi. Mielestäni sinun ei tarvitse loppua ja kokeilla tätä, jos yrität vain tulla raskaaksi nyt, mutta jos olet yrittänyt jonkin aikaa ja sinulla ei vielä ole ollut onnea, se voi olla työkalu, joka auttaa pääset kolahtelemaan vatsassasi.

MindShift

Jos putoat moottoripyörältäsi ja päädyt aivovaurioon, ihmiset tuntevat sinua sääliä, mutta kun sinulla on aivoihin vaikuttava mielenterveysongelma, paljon vähemmän heistä voi olla yhteydessä sinuun. Älä tunne tätä loukkaantuneena, koska jotain ahdistusta häviää, jos työskentelet kovasti sen voittamiseksi ja jos haluat sovelluksen, joka auttaa sinua matkanne aikana, käytä MindShiftia. Opit lopulta rentoutumaan ja jonkin ajan kuluttua pystyt hallitsemaan ahdistuneita tunteitasi, jotta ne eivät lamauta sinua.

Megan Lee

Miksi sinun pitäisi etsiä lentoaseman pysäköintiä verkossa?

Previous article

Kolmen suuren bloggaajan upeita vinkkejä rahan ansaitsemiseksi verkossa / liiketoiminnan kautta

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologia