Teknologia

Kolmen suuren bloggaajan upeita vinkkejä rahan ansaitsemiseksi verkossa / liiketoiminnan kautta

0

Haluatko ansaita rahaa verkossa? Taistelet taloutesi kanssa ja haluat aloittaa pienen ylimääräisen tuottamisen kodin mukavuudesta? Hyvä uutinen on, että tämä on enemmän kuin mahdollista, ja on olemassa paljon hyviä strategioita, joita voit käyttää tulojen saamiseksi verkosta.
Ongelmana on kuitenkin tietää, miten päästä alkuun ja mistä löytää parhaat neuvot, jotta et vain pyöri pyörilläsi ja tuhlaa aikaa. Katsotaanpa sitten joitain parhaita web-bloggaajia, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa ja mitkä heidän parhaista vinkkeistään ovat tältä osin.
Tim Ferriss
Tim Ferriss on kuuluisa 4 tunnin työviikon kirjoittaja, josta tuli heti bestseller sen käynnistämisen jälkeen. Kirjan pääajatuksena oli tutkia, kuinka voit vähentää aikaa, jonka vietät asioihin, kuten vastaamiseen sähköposteihin, vapauttamalla itsesi joko tuottavammaksi tai vain viettää enemmän aikaa tekemällä asioita, joista nautit ja elämästäsi.
Tänään Tim jatkaa loistavan sisällön jakamista bloginsa ja podcastinsa kautta ja on antanut lukemattomia vinkkejä tuottavuuden parantamiseen ja yleensä älykkyyteen tavallasi ansaita rahaa verkossa ja muutoin.
Timillä on paljon vinkkejä tältä osin, mutta yksi on vastata sähköposteihisi harvemmin ja käyttää automaattivastaajaa, jotta ihmiset tietävät, että palaat niihin pian. Vietät heti paljon vähemmän “tunteita” kuin olisit työskennellyt, jotta voit viettää paljon enemmän aikaa tosiasiallisella työskentelyllä. Hän suosittelee myös virtuaalisten avustajien käyttämistä ulkoistamaan joitain vähäisempiä tehtäviäsi ja tekemään näin paljon enemmän.
Pat Flynn
Pat Flynn on ‘SmartPassiveIncome.com’, joka on sivusto, joka koskee passiivisten online-tulovirtojen määrittämistä, jotta voit ansaita rahaa nukkuessasi. Tämä on ehkä tärkein neuvo, jonka hänellä on, ja vaikka hän menee yksityiskohtiin näiden tulovirtojen perustamiseksi, suurin neuvo häneltä on vain: käytä niitä.
Perustapa tähän on perustaa verkkosivusto ja sitten myydä siitä jonkinlainen tuote. Hän tekee tämän itse SPI-blogissa, mutta tekee sen myös lukuisissa muissa kapealla ja jakaa kaiken kokemuksensa näiltä alueilta.
Elliot Hulse
Elliot hulse tunnetaan parhaiten kenties hänen vahvuusleiri -videoistaan, mutta hänellä on myös onnistunut sarja ei-työpaikka-videoita ja vlogeja. Täällä hän puhuu myös passiivisten tulovirtojen perustamisesta, mutta antaa sille hieman erilaisen kulman kuin Pat. Hänen päästrategiaan kuuluu eräänlaisen “hierarkian” rakentaminen faneillesi, alkaen ilmaisesta, passiivisesta sisällöstä, joka on vain jonkin verran perusteellista, ja rakentamalla vuorovaikutteisen sisällön, maksullisen sisällön ja ensiluokkaisen sisällön avulla.
On monia muita, kuten nämä kaverit, jotka kaikki tarjoavat paljon hyvää tietoa ansaita rahaa verkossa. Jos kamppailet <a href=”http://www.personalbankruptcybc.com”> konkurssin tai velan kanssa, heidän neuvonsa eivät korjaa elämääsi välittömästi, mutta jos olet taloudellisesti vakaa tilanne ja haluat aloittaa verkkotulojen tuottamisen, sitten ne luovat hyvää.

Megan Lee

5 terveyssovellusta, jotka vievät sinut kädestä ja antavat sinulle haluamasi tulokset

Previous article

Onko lentoasemilla pysäköintihalleja?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologia